به گزارش روز جمعه اگزیم نیوز، داوود منظور شامگاه پنجشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه شهر ساری افزود: این در حالی است که استان های شمالی کشورمان می توانند نیاز کشور را در این بخش تامین کنند.
وی با بیان اینکه مازندران باید در زمینه کشاورزی مدرن و کشاورزی صنعتی در کشور پیشگام باشد، با اشاره به بازدید صورت گرفته از روستای خرماکلای قائم شهر، خاطرنشان کرد: در این مردم نیز ابتکار عمل خوبی داشتند و با تشکلهای مردمی، گلخانههای ارزشمندی تولید کردند.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه با عنوان اینکه تولیدات گلخانهای باید با روشهای جدید آبیاری، استفاده از بذر اصلاح شده، روشهای جدید کاشت، داشت و برداشت، توسعه یاید، گفت: ظرفیتهای بخش کشاورزی بیش از وضعیت موجود است و باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی از آنها به شکل مطلوب استفاده کرد.
منظور تصریح کرد: استان های شمالی باید با استفاده بهینه از زمین های کشاورزی و دیگر ظرفیت های موجود، باید بتوانند به تنهایی نیاز کشور را در بخش محصولات کشاورزی و گلخانه ای تامین و به صادر کننده این محصولات تبدیل شوند.
وی تصریح کرد: تمام تلاش این است با حل مشکلات تامین نهادههای کشاورزی، سرمایه در گردش و ارائه یارانههای هدفمند به رونق کشاورزی در کشور کمک کنیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه، ایجاد دانشکده پزشکی مستقل در غرب مازندران را ضروری دانست و گفت: مازندران میتواند به عنوان قطب دانشگاهی کشور مطرح شود.
وی با اشاره به ظرفیت های مازندران در گردشگری سلامت، اظهار کرد: راه اندازی یک شهرک سلامت با سرمایه گذاری خارجی در این استان در دست اقدام است.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه شهر ساری نیز در سخانی گفت که سالانه بیش از ۲۵ میلیون مسافر وارد استان میشود و این در حالی است محورهای ارتباطی غرب استان ظرفیت حجم بالای تردد خودروها را ندارد و در واقع در حد بومیهای منطقه است.
وی بیان کرد: در مرکز استان کمربندی یا کنار گذر شمالی از آب منطقهای تا روستای سمسکنده به چند پل و زیرگذر نیاز دارد. همچنین گره پل هوایی جویبار اگر همچون پروژه انتقال میدان بار باز شود مشکل ترافیک این منطقه حل میشود.
وی با اشاره به مشکل پسماند در مازندران گفت: تکمیل نیروگاه زباله سوز اولویت اصلی در مرکز مازندران است و تامین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح باید مورد توجه دولتمردان باشد.
نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری افزود: در بحث جمعآوری و مهار آب، مازندران نسبت به میانگین کشوری خیلی عقب است، سدهای نیمهکاره ما تکمیل و لایروبی آب بندانها نیز انجام شود، بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.
آیت الله لائینی گفت: جاده بین استانی ساری به سمنان نیمه کاره است، که اگر تکمیل شود، بسیار از معضلات نیز رفع خواهد شد. همچنین در حوزه مسائل فرهنگی مشکل ما این است که سواحل آزاد شده، آزادی ساخت و ساز خوب است اما آزادی فرهنگی به معنایی که ملاکها و هنجارها رعایت نشود درست نیست.
وی بیان کرد: در زمینه فرهنگی، قرآن خیلی مظلوم است و از بودجه فرهنگی استفاده میکند و سرفصل ندارد، ضمن اینکه حوزه علمیه هم با وجود مشکلات، سرفصل و اسم ندارد.
در سخنرانی گردهمایی ائمه جماعات کشور تاکید کردم در مسئله منابع طبیعی براساس عکس هوایی سال ۱۳۴۶ هر کجا لکه سبز وجود دارد، زمین ها را از دست کشاورزان میگیرند در صورتی که فقهای شورای نگهبان مالکیت از سال ۱۳۶۵ به قبل را قبول کردند اما قانون روی همان عکس ایستاده در حالی که اگر این قانون تغییر کند و نقشه سال ۶۵ را ملاک قرار بدهند بسیاری از مشکلات حل میشود.
معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور امروز -پنجشنبه- برای بازدید از چند طرح زیرساختی مهم استان به مازندران سفر کرد.
نظر شما